Email: cushymshops.eu

Ansvarsfraskrivelse

Copyright

Indholdet af dette websted, dets data, billeder, lyd, tekst og kombinationer heraf, samt software er beskyttet af copyright og database rettigheder. Disse rettigheder ejes af Cushy.nl. Uden forudgående skriftlig tilladelse fra Cushy.dk er det ikke tilladt at kopiere denne hjemmeside eller dele heraf.

Ansvarsfraskrivelse

På trods af den konstant vedligeholdelse og opmærksomhed der gives til sammensætningen af dette websted og oplysningerne heri, kan Cushy.dk ikke stå inde for fejlfrihed, nøjagtighed eller tilgængelighed af data. Cushy.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle direkte eller indirekte skader af nogen art, som er følger af, eller på nogen måde er forbundet med brugen af hjemmesiden, dens (u)tilgængelighed eller software.

henvisninger og links

Henvisninger eller hyperlinks til andre hjemmesider tjener at indsamle information fra brugeren. Cushy.dk kan derfor ikke garantere adgangen til og kvaliteten af det, der vises på disse hjemmesider, og påtager sig på ingen måde ansvaret for fremførelsen af eller oplysninger, som findes på disse hjemmesider..